Velkommen til en nyttevekstworkshop med matglede

Praktisk info

Dato: 22.05.23

Tidspunkt: 18:00 - 21:00

Adresse: Waldemarhøy bygde- og kultursenter, Waldemarhøyveien, Ski, Norge

Forening: Follo sopp- og nyttevekstforeningen

Region: Viken

Antall ledige plasser: 4

Pris fra: 300 kr

Ledere

Bente Klevenberg

benklev@online.no

Arrangementet er stengt for påmelding

Velkommen til en nyttevekstworkshop med matglede

Velkommen til en nyttevekstworkshop i Ski mandag 22. mai klokka 18-21 der vi både skal sanke og lage mat av nyttevekster.

 

Vi starter workshopen ute med en times sanketur i  området bak Waldermarhøy. Deretter tar vi med oss det vi har sanket inn på Kloumansalen i 1. etg. på Waldermarhøy.

 

Inne vil Anne Elisabeth Scheen møte oss. Hun vil hjelpe oss med å lage noe godt å spise av det vi har sanket.  Hun deler rikelig sin nyttevekstglede med tips om hvordan planter kan brukes i matlagingen.

 

Anne Elisabeth Scheen står bak nettstedet www.plukkogbruk,no,  Facebookgruppen Grønn matglede, og har laget heftene Lag mat med sopp og Lag mat med nyttevekster på oppdrag for Norges sopp og nyttevekstforbund. Hun har skrevet bøkene Sopp Plukk & Bruk og Sopp på tur (begge 2018), Fermentert mat (2019) og var medforfatter og redaktør av heftet Storsopper under mikroskopet. Hun er tidligere styremedlem i Oslo og omegn sopp- og nyttevekstforening, hvor hun fortsatt er aktiv.

Pris for medlemmer kr. 300,- og for ikke-melemmer kr. 500,-

Ta med kurv/plastposer, saks og hansker.

 

Maks antall deltagere er 14